Introduktion

Hvis du har en gammel bil, som ikke længere fungerer, så kan det være en god idé at overveje skrotpræmie. Skrotpræmie er en ordning, hvor du kan få penge for din gamle bil, når den bliver sendt til ophug. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan skrotpræmie fungerer, og hvad du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at benytte dig af ordningen.

Hvad er skrotpræmie?

Skrotpræmie er en ordning, hvor du kan få penge for din gamle bil, når den bliver sendt til ophug. Ordningen blev indført i Danmark i 2009 for at få fjernet gamle biler fra vejene og mindske CO2-udledningen. Hvis du har en bil, som er mere end 10 år gammel, og som ikke længere er køreklar, så kan du benytte dig af skrotpræmieordningen.

Hvordan fungerer skrotpræmie?

Hvis du ønsker at få skrotpræmie for din gamle bil, så skal du kontakte en autoophugger. Autoophuggeren vil sørge for at afhente din bil og sende den til ophug. Når bilen er blevet ophugget, vil autoophuggeren udstede et skrotningsbevis. Dette bevis skal du sende til Motorstyrelsen sammen med en ansøgning om skrotpræmie. Når ansøgningen er blevet godkendt, vil du modtage en check på skrotpræmien.

Hvad får jeg i skrotpræmie?

Skrotpræmien varierer alt efter bilens alder og stand. Hvis din bil er mere end 10 år gammel, og den ikke er køreklar, så vil du typisk kunne få mellem 1.000-3.000 kroner i skrotpræmie. Hvis din bil derimod er mindre end 10 år gammel og stadig er køreklar, så vil du normalt ikke kunne få skrotpræmie.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Når du benytter dig af skrotpræmieordningen, så er det vigtigt, at du vælger en godkendt autoophugger. Du skal også huske at få et skrotningsbevis fra autoophuggeren, da dette bevis er nødvendigt for at kunne søge om skrotpræmie. Derudover skal du være opmærksom på, at du ikke må køre din bil til autoophuggeren, da bilen skal være afmeldt og have afmonteret nummerpladerne.

Skrotpræme hos OJ Autoophug

Hos OJ Autoophug tilbyder vi skrotpræmie for din gamle bil. Vi sørger for at afhente din bil og sende den til ophug, og vi udsteder naturligvis et skrotningsbevis. Vi er en godkendt autoophugger, som har mere end 30 års erfaring med ophugning af biler. Vi sørger altid for, at bilen bliver håndteret på en miljørigtig måde, og at eventuelle reservedele bliver genbrugt så vidt muligt.

Hvis du ønsker at benytte dig af vores skrotpræmieordning, så kan du kontakte os på telefon 21828222 eller via vores hjemmeside skrotpræmie. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at få penge for din skrotbil.

Konklusion

Skrotpræmie er en ordning, som kan være en win-win situation for både bilejere og miljøet. Du kan få penge for din gamle bil, samtidig med at bilen bliver fjernet fra vejene og ophugget på en miljørigtig måde. Hvis du overvejer at benytte dig af skrotpræmieordningen, så husk at vælge en godkendt autoophugger og få et skrotningsbevis, så du kan søge om skrotpræmie.

Find en godkendt autoophugger hos OJ Autoophug

Hos OJ Autoophug har vi mere end 30 års erfaring med ophugning af biler. Vi er en godkendt autoophugger, som sørger for at afhente din bil og sende den til ophug. Vi udsteder naturligvis et skrotningsbevis, og vi sørger altid for en miljørigtig håndtering af bilen. Kontakt os i dag og få en god pris for din skrotbil. Besøg vores hjemmeside autoophug for mere information.

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *